Top Gear er tilbake!

Top Gear har mange entusiastiske seere i Norge, selv etter at gamlegutta fikk fyken og ble erstattet av nye fjes. Serien har kommet seg etter første sesong med nytt crew.

0
85
Visninger

Den 27. februar kl. 22.30 var Top Gear tilbake, fra da av kunne alle bilentusiaster juble over en splitter ny sesong av verdens største motorshow; Top Gear på BBC Brit. Da er programledertrioen Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid tilbake med flere spreke stunts, spinnville utfordringer og fantastiske biler. Og ikke minst – det er gjensyn med den mystiske, hvitkledde racersjåføren The Stig.

Gjennom seks episoder vil trioen blant annet forsøke å bygge verdens raskeste traktor, de prøver å takle den ville vesten i USA i skinnende nye V8 sportsbiler, og de gjør et forsøk på å lande et NASA research-fly i en muskelbil. Den nye sesongen er filmet i land som Japan, USA, Italia og selvfølgelig ved Top Gears testbane utenfor London. Her snakker vi fantastiske bilder, spektakulære biler, kjendisgjester og en sunn mangel på respekt for programledernes sikkerhet.

Traileren for den nye sesongen kan lastes ned her: https://bbcw.box.com/s/2rmku4029ky0k70yd9qugmdzrslqs01w

Red.

Tidligere artikkelLeder 01/18
Neste artikkelDennis Olsen klar for Patrick Dempseys team
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger eller tips til noe vi kan skrive om! post@motorsport.no
Del