Motorsport.no i ny drakt

0
75
Visninger
Racing
motorsport.no

Motorsport.no er nå lansert i ny moderne design tilpasset ulike skjermstørrelser. Nå kan man også følge motorsport.no fra mobil.

Vi feirer med å dele ut billetter til Action på Rudskogen 6.-8 juni. 4 heldige vinnere får to billetter hver. Klikk her for mer informasjon om Action på Rudskogen!

For å delta i trekningen last opp ditt beste bilbilde på våre facebooksider!
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet i Norge og internasjonalt. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Motorsport.no – et produkt fra idrettsforlaget SPORTMEDIA AS, som er eiet av Pan Media Group.

Pan Media Group utgir også magasinet RACING.
Med 12 utgivelser i året, er dette det eneste rendyrkede motorsport magasinet i Norge. Magasinet inneholder reportasjer fra inn- og utland, portretter, garasjedykk, unge talenter og kjente profiler. Racing leverer en leseopplevelse av motorsport på to og fire hjul det lukter svidd av!

Klikk her for å bestille abonnement: RACING

Motosport.no tar meg enn gjerne imot tips, pressemeldinger, bilder, videoer og annet innhold som det er relevant å publisere.
post@motorsport.no

Hilsen redaksjonen

[adrotate group=»2″]

Tidligere artikkelTommy Østgaard tilbake på pallen
Neste artikkelVinn billetter til Rudskogen!
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger eller tips til noe vi kan skrive om! post@motorsport.no
Del