Fortsetter seiersrekken

0
88
Visninger

Møller Bil Motorsport kjørte inn til sin andre strake seier i det tyske langdistansemesterskapet VLN på Nürburgring. 

– Vi er i flytsonen om dagen. Det var en perfekt innsats fra alle på teamet, og bilen fungerte også utmerket. På slike dager er vi vanskelige å slå, sier Håkon Schjærin fra Flisa, som deler på kjøringen med Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold.

Møller Bil Motorsport var best i klassen for biler med toliters turbomotorer hele dagen, og startet med å sette den beste tiden på kvalifiseringen etter en runde på 8, 38 minutter av Atle Gulbrandsen.

Møller Bil Motorsport tar nå en pause, og skal ikke kjøre de tre neste rundene i mesterskapet. I slutten av august er de tilbake, og skal da delta i de fire siste løpene.

Foto: Pål Henning Berg

 

Tidligere artikkelFra hest til hestekrefter
Neste artikkelStø kurs mot sitt 10. NM-gull
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger eller tips til noe vi kan skrive om! post@motorsport.no
Del