Både oppturer og nedturer i Rally de Portugal

0
114
Visninger

Marius Aasen og hans kartleser Marlene Engan satte standarden i Drive DMACK Fiesta Trophy, da VM-runden Rally de Portugal ble sparket i gang forrige helg. Etter tre kjørte fartsetapper ledet duoen og var i godt driv før bilens styring knakk. De fullførte løpet under superrally-reglene, og endte til slutt på 7. plass i cupen.

Rallyet startet veldig bra for oss, og det er gøy å se at vi hadde riktig tempo ved å sette noen av de raskeste tidene i løpet. Da styringen knakk og bilen ble umulig å kjøre, var vi heldige som ikke fikk noen andre skader på bilen. Da bilen kom til service fredag kveld, var det bare å bytte delen som hadde gått i stykker, og vi kunne fortsette der vi slapp dagen før under superrally-reglene lørdag morgen, forteller Marius Aasen.

Tidligere artikkelTravelt på Rudskogen
Neste artikkelHavarerte på Rockingham
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger eller tips til noe vi kan skrive om! post@motorsport.no
Del