Sunday, November 19, 2017

DENNIS OLSEN TYSK MESTER

Dennis Olsen sikret i dag sammenlagtseieren i Porche Carrera cup Deutschland. Andreplassen i dagens løp på Hockenheim var nok til å vinne mesterskapet selv om det gjenstår ett løp i morgen.

HISTORISK SUS OVER RACING-NM

NEZ-mesterskapet i historisk racing ble kjørt på Rudskogen, og i år var det tredje gang man satset på historiske biler som tema.

Ofrer alt for motordrømmen

Da livet endret seg drastisk for kartleser Torstein Eriksen (26), gjorde han ett enkelt valg: Satse 100 prosent på motorsporten.

Lokalsamfunnet støtter alltid NMK Dyrøy

– Jeg kan ikke få takket lokalsamfunnet her i Dyrøy nok. De stiller alltid opp for oss, sier Barbro Furuly, leder i NMK Dyrøy.

Dette er Oskar Sandbergs nye hjemmebane

For to år siden forlot Oskar Sandberg fra Vormsund i Akershus Norge for å leve av racing i Tyskland. På selveste Nürburgring

Tobarnsmor og racerfører

Selv med en rykende fersk sønn i hus, har ikke Heidi Frydenhaug (28) noen problemer med å kombinere rollen som småbarnsmor med en aktiv racingkarriere.

Kom, vant og forsvant

Edwin Gjevik fra NMK Trondheim har kanskje én av Norges historiens korteste motorsportskarrierer bak seg. Etter ett løp og én seier la han likegodt hjelmen på hylla.

“På grunn av sykdommen er det ikke så mye annet jeg...

Madelen Sagmo fra Svelgen er 10 år og lider av den sjeldne ledd- og muskelsykdommen arthrogryposis multiplex congenita(AMC). Hun begynte med dragracing ettersom hun ikke kan bedrive sportslige sysler som sine jevnaldringer.

Slik setter han karrieren bokstavelig talt på spill

Christian Krognes undervurderer ikke simulatoraktige bilspill som et nyttig verktøy for å utvikle seg som racingsjåfør.

Fortsetter drømmen i USA

Ayla Ågren ble i 2014 amerikansk mester i F1600-klassen, som første kvinne til å vinne et profesjonelt formelbilmesterskap. Nå gjør 23-åringen alt hun kan for å lykkes i USF2000-serien for sitt gamle team.