Dennis Olsen kåret til Årets Bilsportutøver 2017 +

  0
  14
  views
  Dennis Olsen (N), Porsche Mobil 1 Supercup Spa-Francorchamps 2017
  Norges Bilsportforbund har kåret Dennis Olsen (21) til «Årets Bilsportutøver» i Norge i 2017. Olsen endte på en andreplass i den verdensomspennende og prestisjefylte Porsche Supercup, samtidig som han vant den tyske Porsche Carrera Cup i årets sesong.
  Vil du lese hele teksten ? Logg inn
  Prøv oss i 3 mnd! (krever ikke kort)
  Tegn abonnement
  Previous article18 biler påmeldt til årets Rally Monte Carlo Historique +
  Next article2017 Geneva Supercross
  Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet i Norge og internasjonalt. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger fra våre brukere eller tips til noe vi kan skrive om. post@motorsport.no
  SHARE