2017 Geneva Supercross

0
30
views

Klar for Anaheim: Musquin suveren SX off-season med seier i Geneve

Red Bull KTMs Marvin Musquin er ustoppelig i forberedelsene til 2018 AMA Supercross-serien. Ved hjelp av sin KTM 450 SX-F "eide" den franske stjernen begge kveldene av den velbesøkte Genève Supercross på Palexpo sist helg for til slutt å bli kronet med; "King of Geneva" for fjerde gang.


2017 Geneva Supercross

1. Marvin Musquin (FRA), Red Bull KTM
2. Jason Anderson (USA), Husqvarna
3. Justin Brayton (USA), Honda

Previous articleDennis Olsen kåret til Årets Bilsportutøver 2017 +
Next article30 år siden sist +
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet i Norge og internasjonalt. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger fra våre brukere eller tips til noe vi kan skrive om. post@motorsport.no
SHARE