Dennis Olsen blir Norges første helprofesjonelle racerfører

0
42
views
Porsche Mobil 1 Supercup Spielberg 2017 Dennis Olsen (N)

I dag ble det klart at Dennis Olsen har fått en kontrakt som såkalt «Young Professional» hos Porsche. Dermed er han Norgeshistoriens første helprofesjonelle, lønnede racerfører.

Pressemelding fra Dennis Motorsport
 
Det var under Porsches årlige motorsportsgalla i Tyskland at nyheten om Dennis Olsen ble sluppet. Etter to år som offisiell juniorfører for Porsche rykker han nå opp til tittelen «Young Professional» for den tyske bilfabrikken.
- Jeg er overlykkelig. Å bli en fullverdig profesjonell racerfører har vært mitt mål helt siden jeg begynte med gokart som guttunge. Jeg er svært takknemlig for å ha fått denne sjansen hos Porsche, og jeg gleder meg til å ta fatt på neste sesong, sier Dennis Olsen.
 
Les hele saken i Racing-magasinet som kommer i Desember
Previous articleKTM RALLY FACTORY RACING TEAM – DAKAR 2018 (MÅ SKRIVES OM)
Next articleØkonomien er bøygen +
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet i Norge og internasjonalt. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger fra våre brukere eller tips til noe vi kan skrive om. post@motorsport.no
SHARE