Rally Hedemarken 2016

0
38
views

NMK Hamar arrangerte årets avslutning i Norgesmesterskapet i Rally. Rally Hedemarken ble gjennomført over to dager 23.-24. september. Dette er ett av få rally i Norge som har kjøring i mørket, noe som gjør utfordringen ekstra stor for førerne.

Snaut 80 biler startet i løpet, mens bare 42 av disse kom i mål på Hamar lørdag ettermiddag.

I videoen kan du gjenoppleve noen av høydepunktene og de mest actionfylte øyeblikkene fra årets NM-avslutning!

Previous articleNorsk suksess i Tossebergsracet
Next articleEvjen vil avslutte sesongen på pallen
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet i Norge og internasjonalt. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger fra våre brukere eller tips til noe vi kan skrive om. post@motorsport.no
SHARE